25 February 2010

Tulis apa sahaja yang terlintas di MINDA


Malam tadi terkejut beruk juga lagaknya.Mana tak ada keluar gambar iklan dari Nuffnang.Tersiarnya iklan menyebab semakin teruja nak tarik trafik ke blog ini.Niat macam dah lari nie.

Malangnya selepas solat subuh esok harinya saya check sekali lagi iklan dah tak ada !.Simbol pelik pun tak keluar lagi pada blog ini.Rasa risau juga. Mana taknya sekejap gembira dan tak lama selepas itu sedih lak pulak.

Apapun saya harus berfikir positif dan membuat andaian apa yang berlaku ini ada beberapa sebab.

Sebab utama mungkin malam tadi saya tukar nama blog ini.Setakat ini saya dah tukar berkali-kali supaya lebih anggun,berkesan dan paling penting dapat tarik pembaca.

Buat cantik -cantik tapi tak de pengunjung bagus saya tulis ebook sahaja.Cukup bahan dan siap saya boleh jual atau bagi percuma.

Mahu tidak mahu saya terpaksa upgrade dari semasa ke masa supaya sentiasa nampak lebih profesional.

Bila pertukaran begini akan menyebabkan fail dari Nuffnang akan clash dan seterusnya jadi macam nie la.

Sebab yang kedua mungkin juga saya suka sangat buat publisiti murahan.Biasa dah kerja bidang marketing kalau tak promosi dah tak sah.

Saya tak juga faham sangat term dan condition.Maklum sahajalah bahasa omputeh setakat lulus sahaja.

Jadi penyelesaian yang terbaik saya akan merujuk kepada pihak Nuffnang melalui helpdesk dari terus buat teka teki begini.

Sehingga ke persinggahan ini dulu.

2 comments:

  1. Teruskan usaha dan kita sama-sama menimba ilmu dalam bidang ni. English banyak cara kita boleh belajar, tak boleh pantas kita cuba pelan-pelan. Tak nak baca kamus kita guna kamus online :-)

    ReplyDelete
  2. Betul tu..Bro.Saya setuju dengan pendapat dan pendekatan Bro.Any way thanks to support me.

    ReplyDelete