14 March 2010

Mengatur sistem CNS


Buat pertama kali saya tidak beberapa faham apa itu CNS.Setelah membuat sedikit kajian barulah saya faham CNS berkait rapat dengan otak.

Dalam bahasa kasarnya CNS merujuk kepada cara ngatur otak.Bahasa halusnya pula central nerve system yang banyak mengawal sistem organ badan.

Jika bahagian ini ada masalah kita akan mudah pelupa,sakit lambat pulih dan kurang penumpuan dalam aktiviti harian.

Menurut kajian sel-sel otak akan mati tanpa ada penganti.Namun dengan mengamalkan produk D'gnius dan E'gnuis keluaran DCL kadar kematian sel otak dapat diperlahankan.

Baru -baru ini saya ada masalah dengan kekerapan membuang air kecil pada waktu malam.Saya tidak dapat tidur nyenyak kerana selalu sangat bangun malam untuk membuang air kecil.

Setelah mengamalkan beberapa botol E'gnius masalah saya pulih.Kini saya tidak perlu untuk bangun malam lagi untuk menyampaikan hajat.Hidup lebih tenang dan selesa.

Buat makluman semua E'gnius adalah produk homeopati yang difomulasikan oleh seorang doktor dari Jerman.Kadar keperluan juzuk garam sudah mencukupi untuk mengawal sistem otak kita ke tahap yang normal.

Cara berkesan untuk makan dengan meletak dibawah lidah supaya dapat kesan segera.Dikunyah macam gula-gula boleh.Ada rasa macam susu dan kerana diperbuat dari susu kambing.

Seeloknya makan 2 biji pagi dan 2 biji petang.Amat disarankan untuk mereka yang ada masalah pelupa dan sukar untuk menumpukan perhatian kepada pelajaran.

No comments:

Post a Comment