05 March 2010

Perkongsian Ilmu Secara Percuma


Berikut adalalah satu emel daripada Saudara Rahman Basri.Saya copy dan paste untuk perkongsian ilmu kita semua.Harapan saya supaya anda mendapat manfaat yang sewajarnya.

Ikhlas tapi jauh,

http://jariahonline.ws

=====================================================================================

Sebenarnya banyak cara yang boleh kita gunakan untuk mempromosikan link affiliate tersebut, dan yang seringkali kita terlepas pandang adalah dengan menggunakan signaturepada emel kita. Apa yang perlu anda lakukan ialah mudah sahaja..

Anda hanya perlu ubahsuai signature anda sekali sahaja, dan setiap kali anda menggunakan email, penerima akan dapat membaca promosi link affiliate anda tersebut! Oleh itu, ambil kesempatan promosi menggunakan signiture di email anda. Sesiapa yang menerima email anda akan juga turut menerima mesej dan maklumat anda di akhir setiap email. Ia merupakan promosi percuma setiap kali menghantar email tanpa perlu usaha sedikit pun pada setiap masa.

Untuk menggunakan email signature, anda perlu mengubah suai ruangan "Option" di program email anda dan pilihan "Signature".
Sekiranya anda menggunakan Yahoo! Mail, pergi ke Option>Signature dan isikan maklumat yang anda inginkan sebagai Email signiture anda.

Bagi pengguna Gmail, anda klik Setting > Signature.Isikan maklumat yang menarik di dalam signatureanda itu supaya pembaca emel anda berminat untukmengetahui apa yang terkandung pada link tersebut. Berikut adalah antara contoh ayat yang bolehanda letakkan di ruangan Signature: "Pemasaran Emel adalah salah satu teknik Killeryang sering dilakukan oleh usahawan internet didalam menjana pendapatan lumayan.
Download panduanpercuma di sini : [[Masukkan Link affiliate anda]]" PS. Komisyen RM0.40 bagi setiap emel yang anda peroleh, dan minimum payout adalah serendah RM4.00 iaitu 10 emel yang berjaya anda peroleh.

Ikhlas,

Rahman Basri
Admin Ebook Panduan Autoresponderwww.PanduanEmel.com ======================================Untuk Tips Affiliate Eksklusif.. Dapatkan Casestudy Rahsia Kejayaan Affiliate Newbie====================================== Download di sini:[+]

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=EJgQl&m=JaL.QU3a6dCsBR&b=oX9MnogX.lOnHpYEvRetag

Membongkar Rahsia Mudah Menjadi Top Affiliate.Ia adalah hasil kajian peribadi oleh saya pada tahun 2009..

No comments:

Post a Comment