15 March 2010

Bagaimana Untuk Menyertai DCL


Hari ini hari isnin.Permulaan hari bagi mereka yang bekerja waktu pejabat.Cuti sekolah juga baru bermula.

Penulisan tentang produk sudah masuk 5 kali.Kebanyakan produk yang saya tulis dalam blog ini mencakupi set 5P. Produk 5P ini termasuk pencucian usus,pembakaran kolesterol dalam darah,pembinaan sistem imunisasi,pembuangan toksid dan pembetulan CNS.

Hari ini saya akan berkongsi sedikit bagaimana mahu memulakan perniagaan DCL. Saya berani mengatakan DCL adalah satu perniagaan yang bukan main-main.Bukan untuk orang yang berfikiran negatif.Bukan untuk mereka yang tiada impian,cita-cita dan harapan untuk menikmati kehidupan bebas kewangan dan masa.

Syarat yang berat dan perlu untuk menyertai DCL tidak lain tidak bukan ialah semangat.Orang yang berjaya dalam DCL ialah ada semangat yang kuat dan berkobar-kobar.Jika tiada tiada semangat lebih baik jangan sertai DCL.Lebih baik jadi pengguna sahaja.Ada juga untung saya dalam 30 peratus.

Sangat suka saya ingatkan bahawa DCL bukan tempat skim cepat kaya,bukan tempat untuk cari orang goyang kaki dan duduk diam-diam dapat duit.DCL adalah perjuangan untuk menghidup hidup supaya lebih positif,lebih sihat dan lebih menghargai kehidupan ini.

Anda boleh masuk DCL hari ini dan boleh berhenti esok hari.Namun ini bukan cara yang betul dan bijak.DCL adalah tempat perjuangan untuk membantu orang lain mencapai impian dan cita-cita.Membantu orang yang berfikir positif kepada peluang.

Peluang yang ada dalam DCL adalah samarata dan tercapai atau tidak impian anda bergantung kepada sikap dan cara fikir kita.Itulah indahnya MLM yang diperjuangkan oleh DCL.Orang berani pasti menempah kejayaan yang hebat.Keberanian yang terhasil bukan sehari dua tetapi berbulan-bulan malah bertahun-tahun.Maka untuk melahirkan pejuang DCL yang berani menempuh cabaran tertubuhlah D'Eagle Motivation Centre.Pusat latihan dan sekolah motivasi kepunyaan DCL sendiri.Tenaga pengajar yang cukup berpengalaman dan tauliah yang tinggi.( bukan bodek kerana saya pernah masuk dalam kursus yang dianjurkan D'Eagle Motivation Centre.)

Kebetulan pula DCL sekarang ini membuat promosi keahlian sempena 12 tahun penubuhan.Jadi masuk ahli sahaja anda dapat produk bidadari botol besar berharga RM82.00 (harga Sabah/Sarawak)Anda cuma perlu bayar RM84.00 dan mendapat keahlian DCL seumur hidup.Kalau tidak mahu bidadari bayar RM55.00 sahaja dan cuma dapat stater Kit sahaja.Pilihan bergantung kepada keperluan kerana jika anda melepaskan peluang ini bermakna anda rugi RM53.00

Sehingga ke perhentian ini.Majulah bisnes untuk kesihatan anda.


Hanafi Abdullah

019-8907289